Accessoarer

Artiklar 1 till 36 av totalt 463

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 36 av totalt 463

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Herraccessoarer

Vi är en livsstilsbutik för män och just herraccessoarer är något som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Hos oss hittar du alltid noga utvalda accessoarer för män i form av stilsäkra herrsmycken, snygga kepsar, praktiska korthållare och eleganta manschettknappar.


Kepsar & Hattar - en keps eller en hatt är idag en självklar accessoar för många män. Den ger dig en personlig stil samtidigt som den skyddar huvudet. Hos oss hittar du alltid de senaste inom kepsmodet för män samt klassiska hattar


Flugor & Näsdukar - Vi erbjuder ett stort urval av flugor, näsdukar, slipsar och hängslen i olika färger. Både enfärgade och mönstrade som passar både till kostym, vardag och andra festliga tillfällen. Välj en oknuten fluga om du vill knyta själv, eller en färdigknuten fluga om du är mer bekväm av dig. Bröstnäsduken är en kul accessoar som med fördel kan bäras till vardags eller matchas ihop med flugan och vid mer festliga tillfällen.


Herrsmycken - Hos oss hittar du alltid snygga herrsmycken, slipsnålar och manschettknappar som vi med omsorg valt ut. Unna dig själv ett fint läderarmband som lyfter din personliga stil eller ge bort ett par eleganta manschettknappar i present till pojkvännen.


Kortfodral - Ett kortfodral förvarar dina kort och sedlar och är ofta av en lite mindre modell som lätt ryms i fickan.


Herrväskor - En praktisk weekendbag för affärsresan eller en kortare helgtripp. Den moderna weekendbagen är ett bra komplement till den traditionella resväskan på hjul och har en perfekt storlek som är lätt att bära med sig som handbagage på flyget. Ryggsäcken, som inte bara är praktisk utan även otroligt lätt att bära med sig. Passar lika bra på stan som ute i naturen. Perfekt val för dig som vill uppnå maximal bärkomfort och många modeller är utrustade med smarta lösningar som datorfack m.m.


Necessärer - För dig som reser mycket finns snygga herrnecessärer i flera olika modeller - upphängningsbara, lyxiga skinn necessärer och klassiska varianter i canvastyg.