Väskor

Weekendbag - för affärsresan eller en kortare helgtripp. Den moderna weekendbagen är ett bra komplement till den traditionella resväskan på hjul och har en perfekt storlek som är lätt att bära med sig som handbagage på flyget. Passar för lite kortare vistelser och rymmer 2-3 ombyten, ett par extra skor samt hygienartiklar. En weekendbag i läder kommer att åldras med värdighet och utvecklar med tidens användande en vacker och individuell patina. Matcha gärna ihop weekendbagen med en snygg necessär och läderfodral för din dator eller iPad som går i samma nyans.

Ryggsäcken - inte bara praktisk utan även otroligt lätt att bära med sig. Passar lika bra på stan som ute i naturen. Perfekt val för dig som vill uppnå maximal bärkomfort och många modeller är utrustade med smarta lösningar som datorfack m.m

Skydd till din dator - snygga läderfodral till din dator eller ipad. Många av oss är ofta på resande fot och behöver då skydda sin datorutrustning lite extra. Då är ett vadderat datafodral både ett snyggt och praktiskt sätt att båda skydda din dator samt förhöja känslan på ditt skrivbord.

Artiklar 1 till 36 av totalt 39

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 36 av totalt 39

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2