Detaljerna


Här har vi samlat ett gäng schyssta sommaraccessoarer för alla coola killar & fagra farbröder. Vilka är säsongens färger när det kommer till flugor, näsdukar och smycken? Ska jag välja en keps eller en hatt? Och vilken doft passar egentligen för sommarens alla fester? Kom ihåg att det är detaljerna som gör mannen!


> HERRSMYCKEN

Säsongens schysstaste smycken är gjorda av färgglada kulor, brunt läder samt den läckra kombinationen av mattsvart och stål. Mixa och matcha armband - kombinera färger och gärna flera armband på en och samma gång. Vill du ha mer attityd - spana in våra mattsvarta lite grövre länkar. Är du ute efter en mer dressad stil - välj en tunn kedja i matt stål och matcha ihop med ett par snygga manschettknappar!

> HUVUDBONADER
Sommaren är kepsarnas tid - och hur skönt är det inte att ta på sig en kepa som både skyddar mot solen och döljer torrfrillan? Enkelt och snyggt! Kepstrenden håller i sig och under denna säsong ser vi b.la. snapback modellen - en lite coolare keps som många av våra svenska skäggmärken lanserar.

Även de klassiska gubbkepsarna syns mer och mer och självklart är den klassiska stråhatten ett måste för alla semesterfirare! En huvudbonad är mer än bara en keps, det är en attityd och en livsstil!

> FLUGOR
Ska du gå på bröllop eller sommarfest - med sommaren kommer flugorna! Välj en fluga eller slips i en ljus pastellfärg som passar helt rätt i sammanhanget. Årets hetaste färger är gammelrosa, ljusblå, mintgrön, ljus korall och aprikos. Kombinera gärna med en snygg ficknäsduk. Välj samma ton på näsduken för en mer formell look och en matchande ton, eller ännu hellre mönstrad för en snygg, ledigare klädsel. Tänk att näsduken ska matcha skjortan snarare än flugan och du är rätt ute.

> DOFTER
Det finns en doft för alla tillfällen och i regel väljer många en lite lättare doft på sommaren. Till vardags rekommenderar vi en doft som känns frisk och lättsam. Till kvällen kan du med fördel välja en intensivare parfym som utstrålar en lyxigare känsla. Kom gärna förbi butiken i Luleå så hjälper vi dig hitta en ny doftfavorit!

> KORTFODRAL
Precis som med sommarens lädersmycken går säsongens kortfodral i ljusare bruna toner. En nyhet är att många av våra kortfodral skyddar dina kontokort så att ditt RFID-chips inte kan läsas av utomstående. Ett smart sätt för att undvika skimming!

Artiklar 1 till 36 av totalt 38

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 36 av totalt 38

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2