Fixa Sommarskägget!


Hårda män behöver mjuka skägg! Här har vi samlat ett gäng schyssta skäggprodukter som rengör, vårdar och får ditt skägg att se fantastiskt ut i sommar.


RENGÖR
Tvätta skägget effektivt från smuts, damm och stylingprodukter utan att ta bort det naturliga fettet som finns i skäggstråna - extra viktigt under sommaren! Använd en bra skäggtvätt och du får ett rent och fräscht skägg som inte känns torrt eller sprött.

ÅTERFUKTA
Grunden till ett välvårdat skägg är skäggolja. Oljan återfuktar och ger ny energi till skägget och även huden under. Ger även en lätt glans som får skägget att se friskt och fräscht ut och stråla så där lite extra. Skäggoljan stärker och skyddar även ansiktshåren, lindrar kliande hud under skägget och gör det dessutom lättare att kamma igenom.

STYLA
Använd ett skäggvax (även kallat skäggbalm) som vårdar, mjukgör och stylar skägget precis som du själv önskar. Vid regelbunden användning får skägget näring av vaxet så det ser friskt och välmående ut!

BORSTA
Håll ditt skägg rent, fräscht och fritt från smuts genom att regelbundet borsta igenom stråna. Genom att använda en bra skäggborste motverkar du ett torrt skägg, undviker knutar och tovor i skägget samt stimulerar hårsäckarna och uppmuntrar hårväxten!