GUAPO - Namnet som återspeglar produkterna vi säljer.

Ordet Guapo är ett spanskt uttryck för snygg/stilig man och det är precis så vi vill att alla män ska känna sig. En livsstilsbutik med en skön mix av noga utvalda produkter för den moderna gentlemannen. Välkommen in och upptäck vår passion för skägg, klassisk rakning och väl utvalda accessoarer!

BUTIK

I butiken på Smedjegatan 5 i Luleå kan du shoppa i en mysig miljö där vi bland annat erbjuder en skägghörna, en rakbar samt ett handplockat doftskåp. Bakom glasväggarna i butiken finns vår internethandel och här är det full fart med packning och inslagning av paket från tidig morgon. Vårt sortiment är noga utvalt och vi ger dig gärna tips på uppskattade presenter till män i alla åldrar. Här finns allt inom klassisk rakning, skäggvårdsprodukter, dofter, manlig hudvård och accessoarer.

Butiken öppnade år 2005 i Luleå som Norrlands första grooming butik för män. Företaget grundades av mor och dotter som efter flera års erfarenhet inom skönhetsbranschen för kvinnor ville fylla tomrumet och möta efterfrågan även på den manliga sidan.

ONLINE

I webbutiken handlar du när du själv har tid, vi har öppet dygnet runt! Inspireras av senaste nytt för män, följ oss i sociala medier och läs vårt livsstilsmagasin. Handla online och få snabb leverans med PostNord eller välj att hämta upp din beställning i butik. Snabba leveranser på alla lagervaror och du hittar även ett exklusivt beställningssortiment. Vi packar alla beställningar själva i butiken och lägger ned lite extra omtanke på varje paket som ska skickas. Har du frågor om hur du får till den perfekta rakningen, vad som behövs för ett snyggt och välvårdat skägg eller vilken typ produkt som passar just dig hjälper vi dig gärna via mail eller i butik.

ÖPPETTIDER

Butiken på Smedjegatan 5 i Luleå samt kundtjänst har öppet:

Vardagar: 10:00 - 17:00
Lördagar 11:00 - 15:00
> Avvikande öppettider

NYFIKEN PÅ MER?

Följ oss i sociala medier och läs vårt livsstilsmagasin. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev där vi regelbundet har riktigt fina erbjudanden, du hittar anmälan längst ned på sidan.
Hoppas vi ses!

Om oss