GUAPO - Butiken för alla coola killar & fagra farbröder.

Ordet Guapo är ett spanskt uttryck för snygg/stilig man och det är precis så vi vill att alla män ska känna sig. En livsstilsbutik med en skön mix av noga utvalda produkter för den moderna gentlemannen. Välkommen in och upptäck vår passion för skägg, klassisk rakning och väl utvalda accessoarer!

En familjehistoria

Det är tidigt 2000-tal och Anna längtar tillbaka till familjen och lugnet uppe i norr och bestämmer sig för att flytta hem igen efter några år i storstaden. Väl hemma föds idén om att starta en egen butik för männen och tillsammans med sin mamma Anneli öppnar man upp Norrlands första renodlade herrbutik. Ett ställe dit männen kan vända sig för att hitta såväl traditionella rakverktyg, vårdande skäggprodukter och  snygga accessoarer som andas kvalitet. Båda har de flera års erfarenhet inom skönhetsbranschen för kvinnor och vill nu fylla tomrumet och möta efterfrågan även på den manliga sidan.

År 2005 öppnas butiken GUAPO i Luleå och själva namnet är ett spanskt uttryck för snygg/stilig man. Konceptet växer och några år senare kör man igång med e-handel för att kunna nå ut och inspirera män över hela landet.


Norrlands bästa utbud för män

Butiken, som även fungerar som e-handel och lager, ligger i Luleå och med en passion för skägg, rakning och väl utvalda accessoarer kan man stoltsera med Norrlands bästa utbud av herrprodukter. Under årens lopp har man valt ut de finaste (och bästa) herrprodukterna från exklusiva varumärken i England, Italien och Tyskland samt på senare år även en hel del svenska skäggmärken. Fokus ligger på kvalitet och på de där extra detaljerna som gör mannen – en weekendbag i skinn, en elegant keps, väldoftande cologne samt den klassiska våtrakningen där en extra stund i badrummet ger tid för reflektion och eftertanke.

”GUAPO betyder snygg/stilig man, och det är precis så vi vill att alla män ska känna sig.”


Butiken

Guapo ligger på Smedjegatan 5 i Luleå och erbjuder en mysig shoppingmiljö med bland annat en skägghörna, en rakbar samt ett handplockat doftskåp. Bakom glasväggarna i butiken finns e-handeln och här är det full fart med packning och inslagning av paket från tidig morgon. Har du frågor om hur du får till den perfekta rakningen, vad som behövs för ett snyggt och välvårdat skägg eller vilken typ produkt som passar just dig är det hit du vänder dig.


Online

På nätet handlar du när du själv har tid eller när du vill fördjupa dig inom något område. Bli inspirerad och läs om hur du rakar dig på ett bättre och miljövänligare sätt, hur du stylar ditt skägg samt följ med i sociala medier. Alla beställningar packas på plats och man lägger ned extra omtanke på varje paket som ska skickas.


Framtiden

Tiden har gått fort och åren har varit utmanande och fyllda av vilja, engagemang och många arbetstimmar. Att få arbetet och familjelivet att gå ihop med butik, handelstider och sena timmar bakom skärmen är inte alltid lätt. Men med (mycket) vilja och hårt arbete att skapa och kunna erbjuda något unikt så har det fungerat. Vi hoppas kunna fortsätta många år till och utveckla ett ännu bättre koncept i framtiden. Vi tar nu steget in i ett nytt årtioende och har flera spännande nyheter som vi hoppas kunna lansera inom kort. Kontakta gärna butiken via mail på info@guapo.se och anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev för fina erbjudanden, du hittar anmälan längst ned på sidan.

Varmt välkommen till GUAPO // Anneli & Anna – mor & dotter och grundare av Guapo.


Om oss


Om oss - Anna
Om oss - SkyltfönsterOm oss - Anneli