Rakbladskniv

Rakbladskniv - Shavette

Rakbladskniv - Shavette

En rakbladskniv, även kallad shavette, är en rakkniv för utbytbara blad. En perfekt modell för dig som vill testa på rakning med kniv med slippa vässning av bladet. Shavetten har istället utbytbara rakblad precis som på en säkerhetshyvel. 

Om du vill raka dig med kniv men slippa underhållet är det helt klart en rakbladskniv du bör införskaffa. Till skillnad från den traditionella rakkniven behöver bladet inte striglas för att bli vasst vilket gör rakbladskniven till ett lättare alternativ att testa på rakning med kniv.

Shavetten är även perfekt för dig som vill ha en riktigt skarp skägglinje vilket kan vara svårt att få till med en hyvel. Pga. hygienskäl och smidigheten med det utbytbara bladet använder dagens barberare sig oftast av s.k. Barber razors (shavetter) som sitt rakverktyg.

Så oavsett om du är ute efter en skön, slätrakad känsla eller snygga och skarpa skägglinjer erbjuder shavetten både en upplevelse och ett fantastiskt resultat. Med rätt teknik och en del övning har du skaffat dig en ny följeslagare genom livet.Artiklar 1 till 36 av totalt 40

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 36 av totalt 40

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2