Rakprodukter

Artiklar 1 till 36 av totalt 272

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 36 av totalt 272

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rakprodukter

Rakprodukter är ett samlingsnamn på alla de produkter vi erbjuder som vårdar och skyddar din hud före, under och efter din rakning.

Rakolja - för dig som upplever rodnad, rakfinnar, rakutslag eller annan hudirritation efter rakningen är rakoljan ett fantastiskt hjälpmedel. Använd pre-shave oljan innan rakning för att mjuka upp skäggstråna och göra rakningen till en enkel match.

Raktvål & Rakkräm - vare sig du väljer en rakkräm eller en raktvål gör ett lyxigt raklödder din rakning till en njutningsfull upplevelse. Den hårda raktvålen är en älskad klassiker som genererar ett mjukt och krämigt lödder som mjukar upp huden och lyfter skäggstråna inför rakningen. Raktvålen är en mycket dryg rakprodukt och ett bra ekonomiskt alternativ i längden. En rakkräm är ett populärt val av raklödder då den tillsammans med en rakborste genererar ett mjukt och fylligt lödder som gör rakningen till en härlig upplevelse och skyddar huden under hela rakningen. Rakkrämerna mjukgör och återfuktar huden samt efterlämnar ett silkeslent och väldoftande resultat. En bra rakkräm är otroligt dryg så endast en liten mängd behövs för att vispa upp ett mjukt och fylligt lödder.

After Shave - avsluta rakningen på bästa sätt med en vårdande after shave balm. Den vårdande rakbalmen smörjs in på den nyrakade huden för att återfukta och motverka irritation och utslag efter rakning. För ett mer klassiskt avslut på din rakning erbjuder vi även traditionella rakvatten som klappas in i huden efter rakning.

Alun - i den olyckliga händelsen att du råkar skära dig under rakningen kan du använda ett alunstift som bromsar mindre blödningar och verkar sammandragande på huden. Alun kan även användas som en naturlig aftershave då den kyler och fräschar upp huden efter rakningen samt lindrar rakutslag, rödhet och rakfinnar.

Känslig Hud - har du känslig hud så bör du använda doftfria rakprodukter utan alkohol som hjälper till att återfukta och lugna huden efter rakning. Vi har flera produkter för känslig hud som är speciellt utvecklade för att reducera rodnad och lugna huden efter rakbladens vassa framfart.