Rakning


Dags att ta en time-out i badrummet. För att få till den där riktigt fräscha känslan krävs en riktig våtrakning! Den traditionella våtrakningen har idag förvandlats till en modern grooming ritual i badrummet. Med rätt typ av rakverktyg förvandlar du det tråkiga måstet till en avkopplande stund i badrummet.

8 artiklar

per sida

8 artiklar

per sida

Klassiska rakverktyg

Alla män rakar sig mer eller mindre. Oavsett om du vill bli av med skäggstubben eller putsa till en snygg skägglinje behöver du rätt verktyg för att förvandla det tråkiga måstet till en mer njutningsfull upplevelse. Låt rakstunden bli en tid för reflektion och eftertanke – ett tillfälle att skämma bort dig själv och din hud. Vi erbjuder lyxiga rakprodukter utöver det vanliga. Ett noga utvalt sortiment av rakverktyg, både i klassisk stil och moderna rakhyvlar för dig som uppskattar enkelhet och design. Många gånger handlar det om att investera i bra rakutrustning som kostar en slant till en början - men som snabbt tjänas in både ekonomiskt och resultatmässigt. Så oavsett om du är ute efter en grym hyvel, ett lyxigt raklödder eller en kniv att putsa skägglinjerna med så har vi de rätta tillbehören som tar din rakning till nästa nivå.


Klassiska rakborstar som applicerar ditt raklödder och förbereder dina skäggstrån inför rakning. Traditionella säkerhetshyvlar som med sina effektiva rakblad levererar en riktigt nära rakning. Rakknivar som levererar knivskarpa linjer och ger dig den ultimata rakupplevelsen. Lyxiga rakset som förgyller både din rakning och ditt badrum. Rakkrämer och raktvålar som ger ett lyxigt raklödder och gör rakningen till en njutningsfull upplevelse. Vårdande rakbalmer som smörjs in på den nyrakade huden för att återfukta och motverka irritation och utslag efter rakning. Klassiska rakvatten som ger ett mer traditionellt avslut och klappas in i huden efter rakning. Alunstift som motverkar små skärsår under rakning och stillar blodet om du råkat skära dig.