Mustaschsax

Innan du klipper mustaschen på egen hand hemma så är det en god idé att investera i en bra mustaschsax. Vi erbjuder specialdesignade skäggsaxar för enkel trimning som ger en snyggare och mer välvårdad ansiktslook.

När du ska trimma mustaschen så är det saxens fina spets som gör jobbet och då krävs en sax som är att lita på. Vi har precisionssaxar av högsta kvalitet och alla våra saxar lämpar sig väl för både skägg och mustascher (även om vissa modeller enbart kallas skäggsax i produktnamnet). Vi har även vackra reseset med sax och kam så att du enkelt kan samla dina verktyg på ett snyggt och prydligt sätt!

Gemensamt för alla mustaschsaxar är att de har en vass och fin spets. Vissa säljs med tillhörande läderfodral och det är viktigt att du förvarar din sax i något sorts fodral så spetsen behåller sin skärpa med tiden. Välj material mellan rostfritt stål eller kolstål - och tänk på att aldrig lämna saxen blöt eller framme i ett fuktigt badrum, då kan den rosta eller få missfärgade fläckar. Ta även som vana att smörja in den då och då med lite olja.

12 artiklar

per sida

12 artiklar

per sida