Skäggborste / Skäggkam

Skäggkam Skäggborste

Borsta eller kamma ditt skägg dagligen för ett glansigare, fylligare och mjukare skägg. Förutom att borsten rengör ditt skägg från smuts och damm hjälper den till att finfördela skäggolja och stylingprodukter.

Skäggborsten håller skägget fräscht och välvårdat. En skäggborste med vildsvinsborst lyfter även bort smuts, damm och partiklar samt efterlämnar ett friskt och glänsande skägg. Skäggborsten hjälper till att fördela de naturliga oljorna som finns i skäggbotten genom hela skägget. Använd en borste för skägget regelbundet för att motverka torrt skägg, undvika knutar och tovor i skägget samt stimulera hårsäckarna och uppmuntra skäggväxten. Stora och fylliga skägg kräver en rejäl skäggborste med styvare borst som reder ut trassligt ansiktshår. Mindre skägg eller skäggstubb kräver en mindre skäggborste med mjukare borst. Kombinerar du skäggborsten ihop med ett skäggvax (beard balm) så får du ett snyggt fylligt skägg med mycket volym.

En skäggkam är ett oumbärligt litet hjälpmedel i utformningen av ditt skägg eller mustasch. Skäggkammen hjälper till att fördela stylingprodukter jämt i hela skägget och ryms lätt i byxfickan så du alltid har den med dig vart du än går. En fintandad skäggkam lämpar sig bäst för mustascher - medan en bredtandad skäggkam funkar bättre till att kamma långa skägg med.

Artiklar 1 till 36 av totalt 49

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 36 av totalt 49

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2