Edwin Jagger

Klassisk engelsk stil i kombination med toppmodern design!

Edwin Jagger är en av världens främsta tillverkare av lyxiga rakhyvlar och borstar. Det familjeägda företaget grundades år 1988 och har under två decennier vuxit till en global ledare inom tillverkning av exklusiva rakvektyg och manliga grooming produkter. Märkets unika framtoning är en kombination av en personlig insats från ägaren och grundaren, Neil Jagger, som lägger stor vikt på detaljer samt bästa tänkbara tillverkning.

Edwin Jaggers rakverktyg är både vackra och praktiskt skapade med en utsökt känsla för form, balans och fina detaljer. Märkets förstklassiga kvalitet och moderna stil är vida berömd världen över. Varje rakverktyg tillverkas av skickliga hantverksmästare i Sheffield, England, och får en sista noggrann finputsning för hand.

Edwin Jagger erbjuder förutom sina rakverktyg en underbar serie av raktvålar, rakkrämer och after shave balmer med endast naturliga ingredienser som är paraben och paraffin fria. Det lyxiga löddret från raktvålarna och rakkrämerna är alla berikade med naturliga extrakt för en underbart mjuk rakupplevelse.

Artiklar 1 till 36 av totalt 121

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artiklar 1 till 36 av totalt 121

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4