Just For Men

Just For Men är världsledande på hår och skäggfärger som riktar sig till män. Deras produkter tar fasta på två saker som är viktiga för män - det ska gå fort och det ska inte se ut som att håret är färgat. Färgen riktar in sig på de gråa hårstråna och du återfår snabbt och enkelt tillbaka din naturliga hårnyans. Just For Mens färger är unika och behandlingen tar endast fem minuter.

Hur fungerar det?
Just For Mens färger har förmågan att ta sikte på de grå hårstråna och först och främst färga dessa. Detta kan göras på grund av att de gråa hårstråna är mer porösa och på så sätt mindre motståndskraftiga än de hårstrån som har kvar den naturliga färgen. Alla hår och skäggfärger har nyansskillnader vilket innebär att du inte kommer att märka någon skillnad på det färgade håret och din naturliga hårfärg.

För ett äkta resultat bör du välja en nyans som ligger så nära din egen färg som möjligt. Färger från Just For Men blir i regel rätt mörka - så tvekar du mellan en ljusare och mörkare nyans rekommenderar vi dig att gå på den ljusare.

9 artiklar

per sida

9 artiklar

per sida