Mr Bear Family

Original Beard Brand Of Sweden

Mr Bear Family är ett svenskt skäggvårdsmärke med säte i Göteborg. En hel familj med handtillverkade skäggvårdsprodukter av naturliga ingredienser i olika doftuppsättningar.

När grundaren Björn Landén lät sin mustasch växa insåg han snabbt att det fanns mer mat i mustaschen än på tallriken, så han tänkte att det borde finnas något som kan förhindra detta. Björn kom då fram till att det var svårt i detta "brunsåsens land" att få tag på bra produkter för att tämja sina morrhår, så han bestämde sig helt enkelt för att göra ett eget mustaschvax och tog fram kopparkastrullen hemma i det lilla köket och på den vägen är det. Björns mustasch växte och blev småningom till ett skägg och det gjorde även produktlinjen och hela Mr Bear Family.

Mr Bear Family Grooming Co är Sveriges första tillverkare av naturliga skägg- och mustaschprodukter för män i modern tid. I tillverkningen används endast naturliga ingredienser och varje produkt tillverkas för hand. Konceptet är att ta fram helt naturliga produkter utan att använda kemiska tillsatser eller onaturliga mineraloljor så som petroleum (vaselin). Företaget tar även starkt avstånd från alla former av tester med försöksdjur.


Hurry Up To Furry Up!

Artiklar 1 till 36 av totalt 48

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2

Artiklar 1 till 36 av totalt 48

per sida

Sida:
  1. 1
  2. 2